June 21, 2010

Green Light

Jeng jeng..Aku dah dapat green light daripada ibu aku untuk membina masjid. Siap dah bagi tarikh tu. Sama ada bulan 12 akhir tahun ini atau bulan 3 tahun depan. Sila pilih. Haha. Masalahnya aku nak kahwin dengan siapa?Masih menjadi tanda tanya. Siapakah?Aku kena buat misi Mencari Cinta. Ibu aku kena buat misi Mencari Menantu. Hohoho..
Olá! Se você ainda não assinou, assine nosso RSS feed e receba nossas atualizações por email, ou siga nos no Twitter.
Nome: Email:

14 comments:

HangLiJo said... at Monday, June 21, 2010 at 9:54:00 PM GMT+8

hahahha...best giler ibu ko.. bulan 12 tu aku rasa tersangat dah..sempat ke nak cari , nak kenal2 dulu?

bercinta xpe la lps kawen pon buleh..hehe~

btw, aku pindah blog nih.. tp x pindah barang2 lg.. umah kosong lg..ngee

Nur Adibah said... at Monday, June 21, 2010 at 9:58:00 PM GMT+8

Die da sgt teruja nak menerima menantu dan menimang cucu. Siap da ckp, sape kawin n ade anak, ibu belikan baju utk anak die. hoho. Tp, bulan 12 tu confirm r x sempat. hoho. Nnt da officially pndh blog, hang beritau ak na..

Ir A.Aziz said... at Tuesday, June 22, 2010 at 7:09:00 AM GMT+8

Calon yg aku reken x sesuai ker? F***** or N****? Muahahaha!

Najla Shuhud said... at Tuesday, June 22, 2010 at 10:08:00 AM GMT+8

Mantop dah Ibu kau Dib.. Dah macam mak aku.. hihi~ Mak bapak aku tu asyik dok berangan nak wat kenduri mcm mana.. Kadang2 aku rs sedih pulak.. huhu~

Mari mencari cinta.. Nanti leh aku dtg Mersing lg dlm masa terdekat ni.. hehe~

Nur Adibah said... at Tuesday, June 22, 2010 at 2:50:00 PM GMT+8

Siot je ko ek. Mcm ak x tau je sape yg F & N tu. Kau x nk masuk sekali ke?Haha.Nnt ak srh ibu ak interview. Haha.

Nur Adibah said... at Tuesday, June 22, 2010 at 2:52:00 PM GMT+8

Tula..Ibu ak mmg kepingin nak ada menantu sbb kwn2 ak kat cni ramai yg kawin taun ni. Hoho. Entahla wei. Bkn senang nk dpt cinta. Apa itu cinta?Piyar?Hahaha. Weh, yg pastinya bulan 9 kena dtg Mersing tau. Bole celebrate besday kita sekali. hehe.

Aqilah Suhaizam said... at Tuesday, June 22, 2010 at 6:05:00 PM GMT+8

woah ! Kaklong cari pasangan di blogspot !

Emalin Aisyah said... at Tuesday, June 22, 2010 at 6:26:00 PM GMT+8

kita pun tau sape N tu..ngeh3...:)

Nur Adibah said... at Tuesday, June 22, 2010 at 7:53:00 PM GMT+8

Qila, ala dunia zaman skang. Bertemu jodoh di alam maya. Sape tau kan?Haha.

Nur Adibah said... at Tuesday, June 22, 2010 at 7:54:00 PM GMT+8

Malin, syyy..Jangan keco2. Hmm..Geli mat mat mat je ngan ***** tu..

Emalin Aisyah said... at Tuesday, June 22, 2010 at 11:13:00 PM GMT+8

geli ye...nanti tup2..hehe..;p

Ir A.Aziz said... at Wednesday, June 23, 2010 at 7:30:00 AM GMT+8

Dibut, apa respon anda terhadap post terbaru En. N? Sila komen.

Nur Adibah said... at Wednesday, June 23, 2010 at 3:13:00 PM GMT+8

Malin, minta dijauhkan la...huhu..

Nur Adibah said... at Wednesday, June 23, 2010 at 3:13:00 PM GMT+8

Aziz, malas aku bagi respon. Haha.