September 17, 2009

Tak Sabo Nak Convo

Gambo ni diambil ms nak tgu ayah aku kuar dr dewan. Ms ni ayh aku convo. Sgt semangat ok. Tgk tu, masing2 ade pegang bunge nak kasi kat ayah. Aku ingat lg waktu ni, aku sanggup tak g Pertandingan Nasyid semata2 nak g tgk ayah convo. Huu..Aku mmg semangat bab2 convo ni. Setakat ni, aku da g convo UPM, UKM, UM, UIA UiTM. U2 ln tak g lg. Da menyaksikan 2 majlis convo dlm dewan. First, convo master ibu kat UM and second convo Cik Zal kat UPM. Wa, sgt seronok tgk diorang pakai robe tu. Nmpk kepuasan kat muka masing2. Yela, penat kan blajo tu. Waktu nile nak celebrate puas2 kn. So, kesimpulannye, aku mmg da tak sabo nk convo nih!!!!!Kalu dikira waktu blajo dr tadika sampai U :

Tadika = 2 thn, Sek Rendah = 6 thn, Sek Men = 5 thn, Matric = 2 thn, U = 4 thn

Bile dicampur2, adele 19 thn aku blajo. Pergh!Lame tu. Hidup aku byk dipenuhi dgn blajo jela. Adoyai!!Ni kalu tak dpt keje gaji beso, tak taule kn nk ckp pe lg. Huuuu............


Olá! Se você ainda não assinou, assine nosso RSS feed e receba nossas atualizações por email, ou siga nos no Twitter.
Nome: Email: