September 17, 2009

Ambik Berkat =D

Punyele kan semangat nak konvo, setiap kali org convo, aku yg lbh2 semangatnye. Nak amik berkat le katakan. Hehe..Siap try pki robe lg. Tp robe bru UIA aku tak pakai lg coz aku nk pki robe aku sendiri. Bio suspens sket!Hehe...Ms aku dok GEMS tu, punyele ramai yg g convo. Jeles btol aku. Housemate aku je 3 org yg convo. Huhu..Pyle kan nk sgt convo tu (memandangkan convo UIA sgt lambat lg), aku sanggup g teman roommate aku, Rai g pulangkan robe die kat DSI, UTM. Sanggup beratur same2. Pastu g amik sijil n transcript die. Walaupun penat coz kene panjat bukit n jalan kaki sebab DSI tu kat atas bukit, ditambah pula ms bulan pose, takpele. Janji aku dpt merasai suasana convo. Cuma aku tak sempat je nk g mase Rai convo coz die convo ari Isnin while Zaza n Rahmah ari Selasa. So, wish jela congrats. Hee..Aku mmg semangat bab2 meraikan org convo ni. Jgn tak caye. Hehe..Tak sabonye nak convo melebihkan rase nak raya lak. Haha...Yela once in my lifetime tu. Raya tu once a year. Dr kecik da beraya. Convo ni, lain. Kalu nk convo lagi, kenela sambung master lak. Haha..Akan dipertimbangkan coz rasenye tak cukup kalu sekali je convo. Aku nk convo byk kali. Hehe..








Olá! Se você ainda não assinou, assine nosso RSS feed e receba nossas atualizações por email, ou siga nos no Twitter.
Nome: Email:

6 comments:

♥Nurul Aqilah | Swift♥ said... at Thursday, September 17, 2009 at 10:51:00 PM GMT+8

tahniah2 :)
cantiklerr yang gambar first tu.Gibme one!

Nur Adibah said... at Thursday, September 17, 2009 at 11:08:00 PM GMT+8

Qila, already taken le. Takde da. Hehe..

Ir A.Aziz said... at Saturday, September 19, 2009 at 6:20:00 AM GMT+8

Weh, mana bleh pakai jubah kalo x convo lg. Nanti kena tulah. Abes ar ko. Nanti ko tersungkur atas stage weh.

Nur Adibah said... at Saturday, September 19, 2009 at 10:55:00 AM GMT+8

Sengal le tu. Percaye le sgt. Aku dr kecik da pki jubah org convo. Ko ni, jgnle ckp mcm tu. Takut aku. Hoho..

Najla Shuhud said... at Saturday, September 19, 2009 at 11:34:00 PM GMT+8

Weh, aku x pernah tau pn de tulah mcm tu.. Betul ke Aziz??

Nur Adibah said... at Sunday, September 20, 2009 at 12:08:00 AM GMT+8

Aku pn tak penah dgr..Hoho..Jgn percaya bnd2 karut ni..