June 7, 2009

Try letak video

video

Tgkle video ni puas2. Bole menari skali. Hehe..La, aku bole letak video tp lame r tgu. Ko try r lg skali...
Olá! Se você ainda não assinou, assine nosso RSS feed e receba nossas atualizações por email, ou siga nos no Twitter.
Nome: Email:

7 comments:

PrincessLiJo said... at Monday, June 8, 2009 at 1:47:00 AM GMT+8

lagu feveret ko eh? ;P

Nur Adibah said... at Monday, June 8, 2009 at 7:28:00 PM GMT+8

Bolele..Hahaha..Sebenarnye aku nk try attach video coz La ckp die tak dpt nak wat kat blog die..Hehe..

Ir A.Aziz said... at Tuesday, June 9, 2009 at 8:42:00 PM GMT+8

Ala, nak senang, ko search jer video kat youtube, then, copy jer code dia. Hehe!

♥Nurul Aqilah Binti Suhaizam♥ said... at Thursday, June 11, 2009 at 2:57:00 PM GMT+8

lawaklah!

Nur Adibah said... at Friday, June 12, 2009 at 11:44:00 AM GMT+8

-Aziz, embedded code ke?Ooo bole wat ke?Kan die srh upload video. Aku ingatkan kt kena download dulu video. Baru bole upload. Code tu nak letak kat mane? Ajarle aku yg tak reti ni..huhu..

-Qilah, best kan die menari??Comel...

PrincessLiJo said... at Sunday, June 28, 2009 at 2:06:00 AM GMT+8

dib, ko g je kat utubu tu..then, mana2 video yg ko suka, ko kopi die nye 'embed' code bwh url tu, then paste je kat kt dok type entry tu..

Nur Adibah said... at Sunday, June 28, 2009 at 1:11:00 PM GMT+8

Ok2. Nnt aku try..TQ Una!!