March 24, 2011

Lagu

Okay. Sebelum saya meneruskan cerita pasal belajar di u, sila dengar dulu lagu-lagu UIA. 1 lagu masa kat matric tapi lagu yang saya bagi ini lagu baru yang dah diubahsuaikan liriknya. Banyaklah lirik yang diubah. Lagu ini amat popular dalam kalangan kitorang. Punyalah popular siap cari ringtone lagu ini. Dulu mana ada handphone yang boleh masuk lagu mp3. Dulu siap cari code ringtone ini tau. Sangat semangat!Paling best bila waktu 'Leadtrain'. Semuanya semangat bila kena nyanyi lagu ini. Lagi-lagi part 'chorus'. Nanti mulalah yang 'brothers' jadi back up singer. hehe.



Ha, ini pula lagu masa kat main campus. Lagu ini bila dengar rasa macam nak marching je. Punyalah laju. haha. Beza betul dengan lagu masa kat matric yang penuh dengan gemalainya. hehehe. Ntah berapa kali da nyanyi lagu ini masa Taaruf Week. Selagi tak ok, selagi tula kena ulang. Sabo jela....Masa kat Gombak ini, takde leadtrain macam matric. Tapi, ktorang kena pergi Kursus BTN. Masa ini kenalah nyanyi lagu ini. Cuba hayati part chorus. Memang tak sampai nafas nak nyanyi. hehehe.



Yang ini pula lagu masa convo. Yang kelakarnya, masa Taaruf Week tak pernah pun dengar lagu ini. Tup tup masa convo kena nyanyi lagu ini. Nasib baik diorang sediakan lirik kat screen. Kalau tak ternganga le ktorg. Walaupun baru first time dengar, lagu ini pun best!


Olá! Se você ainda não assinou, assine nosso RSS feed e receba nossas atualizações por email, ou siga nos no Twitter.
Nome: Email:

4 comments:

NajLa ShuHuD said... at Friday, March 25, 2011 at 11:10:00 PM GMT+8

Lagu matrik UIA yg lam lg best.. Yg baru ni buat aku nak tertido jer..

Lagu UIA gombak mmg sgt best!! Rase mcm nak nanges.. Tp mmg semput nak nyanyi..

Weh, aku tak pasan pun kene nyanyi lg convo ni?? hahaha!

Nur Adibah said... at Saturday, March 26, 2011 at 7:46:00 AM GMT+8

Ohoo..Mmg sgt lemah gemalai. Dahle lirik die ssh nk menyebutnye...

ASk x bole blah bile dgr part chorus lg uia. Teringat Kak Naz nyanyi. Kelakar giler. haha.

Weh ko ni. Lupe lak lagu convo ni. Taule tgh teruja nk convo. kuikui.

NajLa ShuHuD said... at Saturday, March 26, 2011 at 12:19:00 PM GMT+8

Hahaha.. Aku berangan kot dlm dewan tu.. Suara org yg nyanyi lg UIA Gombak ni pun best.. Sebutan english dia sodap didengar..

Nur Adibah said... at Saturday, March 26, 2011 at 1:29:00 PM GMT+8

Haaa...best kn. Tp, ak plg suke suara org yg nyanyi lagu nasyid mase nk masuk dewan tu. Best giler suara.