February 9, 2011

Selamat Pengantin Baru by Anita Sarawak

Semalam tak sempat nak kasi lagu best untuk pengantin. Lagu ini memang aku suka sangat!Check dis out:



Buat kawan-kawan yang telah berkahwin, selamat pengantin baru ye!Moga berkekalan jodohnya hingga ke syurga.
Olá! Se você ainda não assinou, assine nosso RSS feed e receba nossas atualizações por email, ou siga nos no Twitter.
Nome: Email:

2 comments:

The Rebel Kid said... at Wednesday, February 9, 2011 at 10:39:00 PM GMT+8

hahaha. ramai sudah kwn2 kita yg dah kahwin. ko bila lagi, weh? hehe^^

p/s: weh, kenapa blog ko xkeluar update bila ada post baru? ko disable rss feed ek? mati2 aku ingat blog ko xupdate selama ni. huhu.

Nur Adibah said... at Wednesday, February 9, 2011 at 11:17:00 PM GMT+8

Wee, ak x taula...Colan2 nye pn x nmpk batang idung lagi ni. Isk2. hohoho.

p/s: Ak mane tau. Ak x pernah wat ape2 pn. Ak pn x pernah nmpk update post dr blog ko pn. Ak kalu rajin, update la. Ni tetibe rajin lak. haha. Rss feed tu kt mane?Meh cni ak check.