September 7, 2010

Misi Tercapai

Alhamdulillah. Satu misi untuk tahun ini sudah tercapai. Syukur sangat. Betapa susahnya nak mencapai misi ini. Hanya Allah yang tahu. Berkat susah-payah dan usaha gigih tanpa mengenal erti jemu, aku dapat jua akhirnya. Mukaku 'sun burn' dan waktu tidurku di petang hari, aku terpaksa lupakan semata-mata untuk yang satu ini. Ahhaa..Korang tau ke apa?Jeng jeng...


Inilah misi ku. Hihi. Ala, mesti korang ckp aku da lambat ambil lesen. Takpala. Ada aku kisah?Janji aku dah lepas. Biar lambat asal selamat. Tak perlu repeat. Sukses dengan jayanya. Markah aku 18/20 kot. Ha, nak cakap apa. Hahaha. Nasib baik tak full marks.

Nak tahu apa jadi masa hari test?Haha. Tak payahlah cerita. Biar aku simpan aja dalam lipatan memori aku. Chewah!Yang penting, kisah aku dan kawan aku ambil test JPJ, 1 sekolah tahu. haha. Nasibla. Siapa suruh jadi cikgu. Sampai kerani JPJ tu pun mak anak murid aku. Tak boleh nak sorok dahlah. Hmm..Keesokannya harinya, pengetua tanya aku, mcmana dengan test. Adoi. Malu aku. Nasib baik lulus =). Bayangkan kalau tak lulus, malunya. huhu.

Habis cerita pasal Test JPJ. Buat pengetahuan semua, misi kedua aku sedang diusahakan ni. Korang doakan lah ye. Faham-faham sendirila misi apakah itu. hehehe. Kalau sudah berjaya, aku akan bagitahu di entry yang seterusnya. Tuungguu!!!
Olá! Se você ainda não assinou, assine nosso RSS feed e receba nossas atualizações por email, ou siga nos no Twitter.
Nome: Email:

8 comments:

Ir A.Aziz said... at Wednesday, September 8, 2010 at 6:11:00 AM GMT+8

ape yg berlaku weh? bek ko citer. HAhaha! Anyway, congratz pass 1st time.

Nur Adibah said... at Wednesday, September 8, 2010 at 9:09:00 AM GMT+8

Aziz, agak2 ko ape?Bile da berjaya dpt lesen, selalunya org tu nk watpe. hahaha. Anyway, tq.

Aqilah Suhaizam said... at Wednesday, September 8, 2010 at 2:22:00 PM GMT+8

Yes dah dapat lesen , lepasni boleh bawak kitorang gi pekan ~

Najla Shuhud said... at Wednesday, September 8, 2010 at 3:34:00 PM GMT+8

Tahniah Dibut! Markah ko sama ng aku.. hehe..

Anyway, bila misi kedua ko tercapai tu, lehla ajak aku gi jalan2.. Mesti tercapai punyela.. Al-maklumla org dah berkerjaya.. hehe

Aku bila la ntah.. Kene tunggu dapat kerja tetap dulu..

Wee®Aé said... at Wednesday, September 8, 2010 at 8:26:00 PM GMT+8

aku tau. ko nk beli kete. hehe. tahniah da dpt lesen. n semoga brjaya beli kete!

Nur Adibah said... at Wednesday, September 8, 2010 at 9:23:00 PM GMT+8

Qila, nk srh Kak Long bwk g pekan mane?Hihi.

Nur Adibah said... at Wednesday, September 8, 2010 at 9:25:00 PM GMT+8

La, ala..aku pn keje kontrak. Bile2 je kene buang. Ak beli je kete ni. Ssh nak gerak kalu xd transport. X kn le nk tumpang org je kan. Segan gak ak. huhuhu. Insya Allah akan dpt next week.

Nur Adibah said... at Wednesday, September 8, 2010 at 9:26:00 PM GMT+8

Wee, long time no see ur entry la. Hehe. TQ2. Insya Allah dlm ms terdekat ni =)Tp, lps ni ak kayaple. hoho.