August 17, 2009

I'm happy today!


Tak tau kenapa tp aku happy arini..Takdele happy sangat tp happy la..Haha..It can't describe by word..Mesti koramg tertanya-tanya kan sebab apa. As I said before, it can't be explained..I dunno how to explain it..Ok, chan chin chow!!Takde mood lg nak menulis..Kasi idea kat aku nk cite psl pe. Nnt aku pertimbangkan cadangan2 korang tu..TTFN!!
Olá! Se você ainda não assinou, assine nosso RSS feed e receba nossas atualizações por email, ou siga nos no Twitter.
Nome: Email:

4 comments:

Salihah said... at Tuesday, August 18, 2009 at 7:18:00 AM GMT+8

dibut!

cite la pengalaman pose time kecik2 dlu..

kisah semperna nak sambut ramadhan ni :)

Nur Adibah said... at Tuesday, August 18, 2009 at 10:53:00 PM GMT+8

Ooo..1 cadangan yg bernas..Nnt aku pk kn yek..Hehe..

eeka said... at Thursday, August 20, 2009 at 6:17:00 PM GMT+8

hehehe diba kau citer la pasal bf kau ker.. pasal ciri-ciri husband kau ke.. mst ramai yang nak tau.. ehhehe diba cantik.. ramai peminat punya.. hehehe

Nur Adibah said... at Thursday, August 20, 2009 at 7:24:00 PM GMT+8

Mak ai Eeka..Susah tu nk cite..Tak sume org tau psl tu. Ntah nape, sejak duduk kt GEMS ni, aku mls giler nak menaip..huhu..Weh, aku takde peminat r. Serius aku ckp..huhu..