March 17, 2012

Cuti!

Alhamdulillah. Start hari Rabu lps sampai sekarang ini, saya dapat bercuti di kampung. Kenapa?Cuti mid sem kah?Tak!!!Cuti mid sem bln dpn. Ada lagi 3 minggu kalau tak silap. Punyalah semangat nak balik. HE HE. Biasalah kan. Rumah jauh. Kalau nak balik hujung minggu je mcm tak berbaloilah. Ini pun sebab ramai lecturer yang cancelkan kelas. Maka, bolehlah saya bercuti.

Da ada assignments yang menanti. Dah list down kan pun. Tapi, setakat ptg Sabtu ini, dapat buat satu je. Huuuu. Tula. Org ckp. Kita hanya mampu merancang, Tuhan yang menentukan. Tiba-tiba semalam saya demam. Mmg sepanjang hari tak buat apa. Pening kepala dan badan panas. Tido je kejenye. Skang ini pun masih pening-pening. Tambah pulak dgn batuk. Rasanya baru je baik batuk ini. Dah kena balik. Sabo jela.

Maka, assigment lain memang tak bersentuh lagi. Hu. Sedih. Esok dah nak balik. Terpaksa menggagahkan diri untuk pulang esok dengan menaiki bas. Omak ai. Jauhnya lah. Alangkah indahnya kalau saya dapat smbg study kat UTM atau UTHM. *Verangan* jela. sob sob sob.

Kepada kawan-kawan yang balik kg. tu, jgn lupa balik esok. Isnin ada kelas ye. Jangan nak memandai sambung cuti =p Take care! xoxo.
Olá! Se você ainda não assinou, assine nosso RSS feed e receba nossas atualizações por email, ou siga nos no Twitter.
Nome: Email:

4 comments:

*Miss Backspace* said... at Sunday, March 18, 2012 at 2:19:00 AM GMT+8

Saya pulang esok jam 930 malam ! hahahahaha..

Nur Adibah Md Azman said... at Monday, March 19, 2012 at 12:39:00 PM GMT+8

Iyela. Untunglaaa ada bas direct ke Tanjung Malim. hoho.

Rtp Farra Arisha said... at Saturday, March 24, 2012 at 5:11:00 PM GMT+8

wah, penatnya menjadi seorang pelajar universiti. hmm, take good care of yourself! jangan sampai demam berlarutan..semoga cepat kebah dari demam ya..

Nur Adibah Md Azman said... at Saturday, March 24, 2012 at 7:48:00 PM GMT+8

Agak penatla. Kelas xdla pack mcm kt sek. Tp, asgmts nye, sgt byk. Sampai x tertgn lah!Thanks!Skang ni demam da kebah tp batuk x ilang2. huhu.