October 17, 2011

Tada!!!

Tak tau nak cakap apa. Tapi, tiga hari yang lalu, tiba-tiba rasa happy dan berbaloi-baloi. Kenapa?Sebab projek saya dua tahun lepas, akhirnya, berjaya dipublishkan di internet. Sangat seronok, berbangga, terharu dan tak sangka. Bukannya senang hasil kerja kita nak dipublishkan di internet. Mungkin akan ada orang lain pula yang jadikan projek saya tu sebagai rujukan. Masa buat projek ini dulu, tak terkira banyaknya jurnal dan projek orang lain yang saya baca tau. Sampai berpinar kepala otak. huhu. Oh ya..Walaupun yang bagitau hasil kerja saya itu bukan supervisors saya tetapi perasaan teruja itu telah melebihi segala-galanya. Mungkin kedua-dua supervisors saya tak tahu nak contact saya macammane kot?Setahu saya, diorang mmg takde FB. Da lama saya cari tapi mereka memang tiada akaun FB. Contact thru e-mail pun da lama saya tak buat. Teruk kan saya?Aiseh. Kalau jumpa sir ni, confirm kena sedas dua das daripada dia ni. haha.

Oklah. Tak nak panjang lebar bercerita. Tgk jela apa hasilnya. Sebelum tu, bagi mereka yang tidak tahu, apa kata korang baca dulu yang ini dan yang ini. Maka, tak lah korang terpinga-pinga apa yang telah saya katakan di atas kan?So, enjoice. Mana tahu korang ada idea yang lebih baik dari ini kan?

Olá! Se você ainda não assinou, assine nosso RSS feed e receba nossas atualizações por email, ou siga nos no Twitter.
Nome: Email:

1 comments:

Anonymous said... at Tuesday, October 18, 2011 at 12:45:00 AM GMT+8

just a smile...:)